Concert SANAM – Live in Holland

Gepubliceerd mei 22, 2016 in Show case

De Indiase popband SANAM gaf hun eerste concert in Nederland én direct ook in Europa. Vele bekende YouTube hits van de band kwamen voorbij. De vier bandleden Sanam Puri (leadzanger), Samar Puri (gitaar), Keshav Dhanraj (drum) en Venky S. (bass) gaven een spectaculair optreden waarbij de vele fans uit hun dak gingen. VIKISH.NL legde de show vast. Zie hieronder een selectie van de avond.

Lees verder

Concert Mogadishu Blues

Gepubliceerd februari 1, 2016 in Show case

In Amsterdam vond het concert Mogadishu Blues plaats in theater Meervaart georganiseerd door Breathing. De fusion show met Somalische vocalisten waaronder Farah Kaftan en Nimo, werd begeleid door het Breathing Ensemble o.l.v. Orville Breeveld. Er werden diverse swingende Blues nummers uit Somalië ten gehore gebracht. VIKISH.NL registreerde de avond.

Lees verder

Concert Jeffrey Iqbal & Jomy George

Gepubliceerd september 28, 2015 in Show case

Op 26 september gaf Jeffrey Iqbal de aftrap van zijn wereldtour in het World Forum Theater in Den Haag. De organisatie was in handen van Taj Events, als onderdeel van The Hague Indian Fair. Het was een spetterende show met bekende bollywood nummers. Het publiek ging helemaal los toen Jeffrey met een verrassing kwam: een chutney nummer (Chaadar Beechaow Baalma). Zie hieronder een kleine selectie van de foto’s gemaakt door VIKISH.NL.

Lees verder

Concert A tribute to RD Burman

Gepubliceerd april 6, 2015 in Show case

Afgelopen zondag was VIKISH.NL aanwezig bij het concert A tribute to RD Burman in de Dr Anton Philipszaal georganiseerd door IS Creations. De begeleiding is verzorgd door het Avishkar Orchestra. Vele artiesten hebben golden oldies ten gehore gebracht waaronder Xagar Malik, Oemar Wagid Hosain, Shekar Kumar en Jennifer Bhagwandin. VIKISH.NL maakte een fotoreportage van het concert. Zie hieronder enkele foto’s van de avond.  

Lees verder

Miss India Holland 2015

Gepubliceerd maart 16, 2015 in Show case

Op 15 maart vond de finale plaats van de Miss India Holland 2015 verkiezing in Villa Thalia te Rotterdam. Na een spetterende avond vol entertainment werd Shaïsta Thakoersingh bekroond tot Miss India Holland 2015. VIKISH.NL maakte een fotoreportage van de miss verkiezing. Zie hieronder enkele foto’s van de avond.

Lees verder

Brasa dey congres

Gepubliceerd november 23, 2014 in Show case

Het Brasa dey congres is georganiseerd door het Platform Surinaamse Diaspora (PSD). Het vond plaats in het Van der Valk Hotel te Wassenaar. Op de avond waren er verschillende sprekers uit Nederland en Suriname om te spreken over mogelijkheden van de Surinaamse diaspora. Grace Boldewijn en Josette de Goede waren de dagvoorzitters. De volgende personen hebben een lezing gegeven Rabin Baldewsingh, Lucretia Redan, Rajindre Tewari, Anne Sastromedjo en Reena Rambaratsingh. Het lekkere eten werd verzorgd door Oscars Catering. Om de avond feestelijk af te sluiten was muziekgroep Sabroso ingehuurd. Zie hieronder enkele foto’s uit de fotoreportage gemaakt door VIKISH.NL.

Lees verder